×

Descarcare program remote

Apăsând linkul de mai jos, sunteți de-acord să descărcați programul remote, folosit de către noi, pentru a ne putea conecta la ecranul computerului dvs. Dacă sunteți de-acord APĂSAȚI AICI PENTRU DOWNLOAD

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

SAGA s-PRO

SOLUTIA SERVERE DEDICATE SAGA

Nu de putine ori, am intalnit ajungand pe la clientii nostrii, nevoia unui server dedicat pentru solutiile Saga pe care le oferim. Fiind vorba de programul de contabilitate si gestiune Saga, vom vorbi doar despre servere Windows, nu si despre cele Linux, asta deoarece inca nu avem un kit de instalare Saga pentru Linux.
Ideea unui server dedicat, nu este atat de simpla, asa cum pare la prima vedere, si asa cum am auzit de la mai multi clienti, care au tendinta de a  "confunda" un server, cu un pc obisnuit pe care nu lucreaza nimeni, sau cel mult o persoana.
Un server, este mult mai complex de atat, incepand cu partea hardware, care este conceputa, astfel incat caderile echipamentului sa tinda catre 0, acesta fiind unul din motivele pentru care nu sunt la fel de multi producatori de servere pe cat sunt cei care produc statii obisnuite de lucru.
Un alt aspect din punct de vedere hardware, aplicat de majoritatea producatorilor de servere, este REDUNDANTA componentelor hardware. Prin urmare, un server, va contine, spre deosebire de o statie de lucru: 2 procesoare, 2 surse de alimentare, minim 2 harddiskuri, etc, lucru care ne va garanta functionarea neintrerupta a acestuia, chiar in cazul unui defect.

FUNCTIONARE CONTINUA, FARA OPRIRE

nu veti fi nevoiti sa trimiteti calculatorul in service sau sa opriti activitatea companiei

Un server are incorporata partea de backup, deci nu veti mai avea nevoie de harddiskuri externe, uneori lente.
Principiul de functionare a harddiskurilor unui server, este acela de a fi instalate in sistem RAID, raid care poate fi de mai multe feluri, dar noi vom insista doar pe ideea de raid mirroring. In acest mod informatia prezenta pe primul hardisk, se va afla totdeauna in oglinda pe cel de-al 2 lea harddisk, astfel ca, in cazul unei defectiuni a vreunuia dintre harddiskuri, acesta va putea fi schimbat in timp ce serverul functioneaza(HOTSWAP), fara ca activitatea companiei sa fie perturbata. In momentul introducerii noului harddisk, serverul este capabil sa repuna informatia in oglinda, de pe harddiskul bun.

SUNT DATELE DVS. CONTABILE IN SIGURANTA?

nu riscati pierderea datelor dvs. contabile

Detii deja un server de date Saga?
FA-TI RAPID O PROGRAMARE ONLINE

Daca ai nevoie de configurari pentru a lucra cu Saga pe serverul tau, programeaza o intalnire.
Încărcare...

SAGA cb-PRO

SOLUTIA CITITOARE CODURI DE BARE

Evidenta stocurilor cu ajutorul codurilor de bare, este o solutie pe care ar trebui sa o aplice orice companie, indiferent de nivelul de pregatire al angajatilor. Aceasta este o solutie cu rezultate extraordinare, in ceea ce priveste manipularea stocului de marfuri. Inventarele, de-acum inainte, au o durata de ordinul orelor si a zilelor ca si pana acum.
Cu totii ne dorim, solutii ieftine si eficiente, in urmarirea stocurilor unei companii. Paradoxal, solutia SAGA cb-PRO este o solutie pe cat de profesionala pe atat de ieftina si fiabila.
Solutia Saga cb-PRO, va ofera toata gama de echipamente necesare implementarii acesteea, de la imprimanta cu coduri de bare cu interfata conectata la Saga, pentru generarea codurilor de bare inexistente, cat si cititoare performante cu conexiuni USB sau Wireless.

AVANTAJELE solutiei SAGA cb-PRO

 • Generarea codurilor de bare inexistente

  Tiparirea codurilor de bare care nu exista.
 • Etichete autocolante & branding

  Tiparirea codurilor de bare si a logo-ului pe etichete autocolante
 • Rapiditate si fara produse duplicate

  Gasirea rapida a produselor, reducerea la zero a produselor duplicate
 • Inventare sigure

  Inventariere rapida in orice moment
 • Vanzare prin POS

  Vanzare facila prin interfata Marketline

ITI DORESTI CODURI DE BARE IN GESTIUNEA TA?

alege solutia SAGA cb-PRO - gestionarea stocurilor Saga cu ajutorul codurilor de bare

SAGA rd-PRO

SOLUTIA ACCES SAGA LA DISTANTA

Au trecut vremurile, cand la ora inchiderii programului „pune-am bocancii in cui”, si ne vedeam de-ale vietii pana a doua zi cand reveneam la munca.
Multi dintre noi, mai avem cate ceva de facut de-acasa, dupa orele de program sau in week-end. Sau mai mult decat atat, avem serverul nostru, si un serviciu de contabilitate externalizat.
Sigur, in aceste cazuri, pentru a face lucrurile sa mearga de la sine, vom avea nevoie de conexiuni de la distanta, pentru a putea lucra cu programul nostru de contabilitate.
Cea de-a treia solutie dedicata, este SAGA rd-PRO, o solutie profesionala, cu ajutorul careia, vom putea conecta la serverul nostru, oricati utilizatori externi dorim, bineinteles, securizat cu credentiale de logare. Mai mult decat atat, vom putea urmari cine si cand s-a conectat la serverul nostru, dintre cei care au acest drept.
Prima modalitate, este aceea cand detinem o singura licenta pentru Saga, instalata pe serverul nostru. In acest caz, daca avem nevoie ca mai multi utilizatori sa acceseze programul simultan, vom alege o licentiere Remote Desktop de la Microsoft.
Solutia SAGA s-PRO, vine deja echipata cu 2 licente valide pentru conexiunea la distanta, dar, in cazul in care acestea nu sunt suficiente, numarul lor se poate mari.
Solutia SAGA rd-PRO, va permite conectarea din orice punct al lumii, la serverul de date cu aplicatia Saga, inclusiv tiparirea rapoartelor necesare pe o imprimanta din locatia din care va conectati.

A doua modalitate este solutia VPN(Virtual Private Network), o solutie care creaza un tunel securizat intre locatia dvs. si locatia serverului Saga. Pentru acest tip de conexiune insa, aveti nevoie de licenta Saga pentru fiecare locatie.
Echipamentele folosite pentru solutia SAGA rd-PRO sunt produse de catre CISCO, lider mondial in echipamente networking.
Modalitatea de conectare la un server VPN, presupune 2 entitati: una este conexiunea de tip server, care se afla pe serverul nostru Saga, iar cea de-a doua este de tip client, conexiune care se va configura pe statia aflata la distanta.

CONEXIUNE SAGA LA DISTANTA - VIRTUAL PRIVATE NETWORKconexiune_saga_la_distanta_vpn

Clientul, va initia conexiunea catre server, iar dupa ce aceasta s-a stabilit, se va crea un tunel(retea privata) securizat, intre cele doua puncte. Datele schimbate intre cele doua locatii, vor fi schimbate in mod securizat, astfel ca pericolul de a va intercepta cineva din exterior datele, este redus la zero. Dupa cum va spuneam, Saga accepta un astfel de mod de lucru, dar pentru a putea face aceasta conexiune, vom avea nevoie de licente Saga independente la fiecare dintre cele doua locatii, atat pentru server cat si pentru client.

NU STII CUM SA LUCREZI DE ACASA SAU DIN ALTA LOCATIE?

tu sau contabilul tau, doriti sa accesati baza ta de date si nu stiti cum? Alege solutia SAGA rd-PRO

TOP
All search results